arrow_drop_up arrow_drop_down

Alternatief voor sparen

Bent u ook de dupe van de lage spaarrekening rente en de inflatie ?

Hoe begin ik met online beleggen?

Alternatief voor sparen

Veel mensen weten niet wat te doen met spaargeld of balen ze van de lage rente die ze krijgen. Gelukkig is er tegenwoordig een nieuw alternatief voor sparen namelijk, handelen in forex of valuta.


Het is een zeer veilig belegging alternatief voor sparen op je spaarrekening.
 Nu zul je als snel denken "Ik heb geen ervaring in het online handelen of beleggen" Maar gelukkig hebben wij hiervoor een volledig
 automatische forex arbitrage systeem, dat voor iedereen toegankelijk is.


Dit maakt het mogelijk om ook zonder kennis of ervaring in forex of valuta te handelen op de beurs. 

Automatisch Beleggen ervaringen - Maurice Selder

Ik baalde van mijn bank, omdat die geen rentes meer geeft op mijn spaarrekening. Ik zocht naar een goed alternatief. Toen hoorde ik van beleggen op de forex. Maar ja, ik had geen zin om me daarin te verdiepen.

Gelukkig vond ik de website van Mories. Ik belde hem, en hij legde me goed uit hoe automatisch beleggen werkt.

Nu beleg ik al bijna 2 jaar. En zie ik mijn spaargeld iedere maand groeien. Met Mories heb ik nog regelmatig contact; die kan ik altijd vragen stellen over hoe ik er nóg meer uithaal. Gewoon top.

Maurice Selder

Meer rendement op je spaargeld

Sparen of beleggen ?

Een veel gestelde vraag is, sparen of beleggen? Tegenwoordig heeft iedereen een laag rendement op zijn spaargeld, in combinatie met de inflatie en vermogensbelasting op jouw spaargeld zorgt dit ervoor dat jouw geld steeds minder waard wordt. Anno 2018 is juist het online beleggen van je spaargeld zodat je meer rendement kunt behalen. 

Spaarrekening rente vergelijken

Knab

Hoe kan ik online handelen

0.11%

Max. rente per jaar

Flexibel Sparen 

0,11%

SNS bank

Grinta invest heeft hogere percentages

0.04%

Max. rente per jaar

Internet Sparen 

0,04%

ING

Meer rente krijgen dan van een bank met online handelen

0.01%

Max. rente per jaar

Bonusrenterekening: 0,01% + bonus 0,01% 

Rabobank

Meer uit je spaargeld halen dan met sparen

0.01%

Max. rente per jaar

Internet Sparen:
0,01%

Arbitrage trading verdubbeld je geld

Wat te doen met spaargeld in 2020 ?

Het forex arbitrage systeem werkt volledig automatisch waardoor je geen kennis of ervaring in forex traden of valuta handel nodig hebt. 

Het enige dat je hoeft te doen is een account aan te maken. Geld storten kan vanaf jouw eigen bankrekening en geld afhalen wanneer je dat wilt. 

Dus eigenlijk exact hetzelfde als bij jouw spaarrekening.

Ervaringen met copy social trading

Arbitrage trading in de valutahandel is een zeer mooi en goed alternatief voor mijn spaargeld, maar vooral een zeer veilig alternatief. Mijn spaargeld stond maar te verdampen op mijn spaarrekening. Het werkt zeer eenvoudig, zelfs voor mij als grote leek in online beleggen. Een geweldige manier om geld te verdienen met beleggen. Tevens een zeer goede en snelle support van zowel e-Forex.nl als Grinta Invest. Chapeau !

Huub Smeets

veilig online beleggen. Het nieuwe sparen of beleggen

Starten met automatisch beleggen 

Starten met automatisch beleggen is zeer gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een account te openen bij  Grinta Invest (UK).

Het arbitrage systeem wordt automatisch aan jouw account gekoppeld, zodra het geld op jouw account staat. Het systeem doet automatisch de trades. Via e-Forex krijg je nog vele extra voordelen zoals een stortingsbonus van 100% en een lagere performance fee bij het aanmaken van een account bij Grinta Invest.