Ervaringen met e-Forex

Sinds ik e-Forex oprichtte, zijn ruim 100 klanten begonnen met automatisch beleggen via e-Forex.

Dit is wat zij over mij (en de partijen waar ik mee samenwerk) zeggen:

Beste forex brokers

  Noud Versantvoort 

St. Oedenrode

Gespreid te beleggen in de diverse strategieën

Enige tijd geleden had ik een financiële meevaller en ben toen op zoek gegaan naar een alternatief voor mijn spaarrekening.

Beleggen in aandelen en indexfondsen zag ik niet zitten. Toevallig vond ik de website van e-Forex. Hier worden diverse vormen van automatisch beleggen aangeboden. Ik wist niet dat deze manier van beleggen bestaat en had tot dat moment ook nooit daarover gelezen.

Ik nam telefonisch contact op met Mories die me uitlegde hoe het arbitragesysteem werkt. Vanaf het eerste contact gaf hij aan dat het beter is om gespreid te beleggen in de diverse strategieën. Ik heb dit gedaan en nu na ruim een 1/2 jaar zijn de torenhoge rendementen duidelijk zichtbaar.

Je kunt platforms kiezen met een stabiel rendement en platforms met een meer variabel rendement of een mix.

Wat de beste keuze is? Neem contact op met Mories, via mail of telefonisch.
Automatisch Beleggen ervaringen - Sander Kuiper

Sander Kuiper

Quest Sales&Marketing

Automations BV

Had nooit verwacht dat dit structureel mogelijk zou zijn

Al ruime tijd ben ik geïnteresseerd in alternatieve vormen van beleggen zoals Forex en Crypto. Doordat ik in 2020 mijn bedrijf had verkocht wilde ik de cash-out op een verantwoorde manier spreiden in verschillende systemen.

Mories heeft me gekoppeld aan een vijftal platforms waar ik op dit moment zelf keuzes maak om mijn vermogen te laten renderen. Over de rendementen die we maken ben ik zeer tevreden. Ik had nooit verwacht dat dit structureel mogelijk zou zijn.
Automatisch Beleggen ervaringen - Joeke Braun

Joeke Braun

Kinderkleding

   Draakjes & Boefjes   

Veel tijd en energie gestopt in het uitleggen van zijn producten. 

Na een onrustige periode op de beurs ben ik medio 2020 via de website van Mories geïnteresseerd geraakt in het opbouwen van een passief inkomen. 


Na wat opstartproblemen ben ik uitermate tevreden over de wijze waarop Mories mij heeft begeleid in het maken van de juiste (systeem) keuzes.


Uiteraard blijft het maandelijkse resultaat van groot belang. Tot op heden ziet dat er goed uit!


Ook heeft hij veel tijd en energie gestopt in het uitleggen van de producten. 


Hij is altijd (zelfs in het weekend) bereikbaar en reageert direct op vragen of onduidelijkheden. 

Automatisch Beleggen ervaringen - Maurice Selder

    Maurice Selder      

Haelen

Gewoon top !

Ik baalde van mijn bank, omdat die geen rente meer geeft op mijn spaarrekening. Ik zocht naar een goed alternatief. Toen hoorde ik van beleggen op de forex. Maar ja, ik had geen zin om me daarin te verdiepen.


Gelukkig vond ik de website van Mories. Ik belde hem, en hij legde me goed uit hoe automatisch beleggen werkt.


Nu beleg ik al bijna 2 jaar. En zie ik mijn spaargeld iedere maand groeien. Met Mories heb ik nog regelmatig contact; die kan ik altijd vragen stellen over hoe ik er nóg meer uithaal. Gewoon top.

Copy Trading ervaring van Martijn Derks

      Martijn Derks      

Jules Verne Art

Hulp van A tot Z, 7 dagen per week

Via e-Forex ben ik uiteindelijk gestart met copy-trading. Na een aantal maanden opbouwen volg ik nu een eigen strategie en heb ik reeds meerdere malen geld opgenomen bij de broker.

Binnen een paar werkdagen staat dit netjes op mijn rekening.


Rendement is al maanden enorm goed!


Ik durf zonder twijfel een positief advies te geven aan Mories van e-Forex, hulp van A tot Z zeven dagen per week.

Arbitrage Trading - Ervaring

   Frank Bremmers   

Eigenaar BBQ Station

Betrouwbare zakenpartner

e-Forex is een betrouwbare zakenpartner die tijd en aandacht aan zijn klanten besteed en hun volledig begeleid bij het instappen met arbitrage trading bij Grinta Invest.


Grinta Invest is een goede keuze om je geld in te investeren. e-Forex graag weer bij een volgende keer.
Beste forex brokers

     Ludo Vleugels      

.

Ik ben een zeer tevreden klant bij Mories

Ik ken Mories al sinds 2016, de tijd waarin ik me toen voor het eerst gewaagd heb aan het 'alternatief' rente nastreven.  In die voor mij beginperiode is niet alles succesvol geweest, maar dat is dan ook voor mij leergeld geweest ...


Echter ben ik steeds in Mories' eerlijke zakelijkheid blijven geloven, en zeer terecht zoals na ruim 5 jaren nog steeds blijkt.

Zijn website e-forex biedt serieuze 'zaken' aan (niet voor niets test hij eerst alles zelf uit) - met mogelijkheden vanaf een kleine inleg tot echt wel grote bedragen - die een fantastisch rendement opleveren, zowel op korte (maand) als op langere termijn.  

Bovendien staat Mories steeds ter beschikking om te helpen, zelfs in de week-ends. 


Maar uiteraard is het een must om zelf elk systeem voldoende te begrijpen alvorens je instapt (bij vragen zal Mories je graag helpen/advies geven), om daarna volgens uw persoonlijke en uitgekiende voorkeuren/strategieën verder te doen.  Dan is een mogelijk verlies bijna voor 100% uitgesloten.  Bij bank-beleggen - ook niet zonder risico - is de rente bijna nihil (als je er al enig rendement ontvangt ...), zeker al in vergelijking met de beleggingsmogelijkheden die Mories op zijn e-forex.nl aanbiedt. 

Ik ben alvast een zeer tevreden klant bij Mories

Ervaring e-Froex.nl

       Bas Janssen        

Maastricht

Na half jaar al meer dan +70%

Via e-Forex gestart met Managed Account. Het starten verliep eenvoudig en probleemloos door het handige stappenplan en de goede persoonlijke service van de account manager van VantageFX.


Na een half jaar inmiddels al meer dan +70 % rendement behaalt. En dat terwijl ik nog nooit van Forex had gehoord en nooit iets had gedaan met online beleggen.


Dit is werkelijk een zeer goede oplossing voor 'automatisch beleggen' en je kunt alles zelf volgen op jouw mobiele telefoon. Ik raad automatisch handelen via e-Forex.nl dan ook zeker aan!
Ervaring e-Forex.nl - Igor Jongkind

     Igor Jongkind       

De Kwakel

Super service

Super op via deze weg wat meer rendement op mijn spaargeld te behalen. Ik ben er pas sinds 3 maanden mee bezig maar nu al spijt dat ik niet eerder ben begonnen. 


Daarbij ook een super service vanuit e-Forex, waar ik op al mijn vragen snel en concreet antwoord krijg

Automatisch Beleggen ervaringen van  Martin Maijer

      Martin Maijer     

.

Mories helpt jou prima op weg

Ik was op zoek naar een manier om iets meer rendement uit mijn spaarrekening te halen. Via via kwam ik bij Mories terecht. Ik ben volledig onbekend met deze vorm van “beleggen”!


Ik ben begonnen met de minimale inleg om het eens te proberen. Ik heb al een behoorlijk rendement. Ook heb ik geprobeerd om iets van mijn inleg terug te storten op mijn eigen privérekening. Ook dat is geen probleem.


Als je zelf wat onhandig/onbekend bent met deze vorm van beleggen helpt Mories je prima op weg!  Kortom tot heden ben ik goed te spreken over Mories en deze vorm van  beleggen.
Automatisch Beleggen ervaringen van  Martin Maijer

                Jos                

.

Al bijna 4 jaar gemiddeld 4% per maand

Aangezien de banken bijna geen rendement meer leveren ben ik verder gaan zoeken.

Medio 2016 kwam ik in contact met e-forex en Mories.


Ik heb toen geld geïnvesteerd in Grinta-Invest (arbitrage trading forex). Ik beleg nu bijna 4 jaar bij Grinta en ben hier zeer tevreden over.


Grinta-Invest geeft bijna dagelijks een stabiele winstopbouw. Per maand gemiddeld 4% met een drawdown van 1%. Geld opnemen is eenvoudig en staat binnen 2 of 3 dagen op je rekening.


Enkele maanden geleden ben ik ook gestart met copy traden. Ik heb het nu enkele maanden aangezien hoe de performance is. Vooralsnog met een goed resultaat met als gevolg dat ik binnenkort geld ga bijstorten.


Mories is altijd goed bereikbaar per mail of telefoon.

Op mijn vragen krijg ik altijd een antwoord waar ik verder mee kan.

Automatisch Beleggen ervaringen van  Martin Maijer

 Rene Haenraeths   

.

Inmiddels al +125.6% rendement

Ik ben in januari 2017 begonnen met arbitrage trading en heb inmiddels al +125.6% rendement behaalt met automatisch beleggen. Als beginnende handelaar is het handig om het systeem automatisch te laten traden omdat hiermee de kansen op resultaat worden vergroot. Meer dan 98% van de trades die door het systeem automatisch wordt gedaan is winstgevend geweest! Ik raad automatisch beleggen via e-Forex.nl dan ook zeker aan!
Automatisch Beleggen ervaringen van  Martin Maijer

      Cees v.d. H.        

.

De adviezen en hulp van  Mories  zijn voor mij onmisbaar

Bijna 1 jaar geleden kwam ik via de website in contact met Mories van e-Forex en ben ik begonnen te investeren in het arbitrage-systeem met mooie stabiele winstpercentages 


Later ben ik ook ingestapt in andere systemen met wisselend succes. Inmiddels heb ik de systemen geselecteerd waar ik  bijzonder goed  tevreden mee ben.


De adviezen en hulp van Mories zijn voor mij onmisbaar en zeer gewaardeerd.


Ook het uit testen door hem van nieuwe systemen voor dat ze aan de cliënten worden aangeboden en de research die Mories doet geeft vertrouwen .

Dutch Trading - Ervaringen

      Edwin Kema      

Almere

Voor mij geen ander systeem meer

Via e-Forex ben ik inmiddels twee jaar geleden al begonnen met arbitrage trading. In het begin begonnen met €10.000 maar al snel verhoogd, mijn gemiddelde rendement zit nu op 4.3 % per maand met een drawdown van 1% dit heb ik nooit eerder meegemaakt.


Het mooie van dit systeem is dat de trades nog geen 7 seconden duren en ze nooit openstaande positie's hebben. Geld opnemen vanuit je account gaat heel simpel en staat binnen twee dagen op je rekening. Kortom voor mij geen ander systeem meer.
Automatisch Beleggen ervaringen van  Martin Maijer

      Bertran Boer     

.

Het systeem werkt goed

Sinds 2 maanden ben ik bezig met Grinta invest, ben met een kleine inleg begonnen maar na 6 weken zag ik al dat systeem goed werkt daarom heb ik inmiddels bijgestort.


Voor de lange termijn hoop ik hier uit een 2e inkomen te kunnen genereren en dat lijkt te gaan lukken! 
Automatisch Beleggen ervaringen van Koen Nieuwenhuijs

Koen Nieuwenhuijs

Spaaralternatieven

Vanaf augustus 2017: 4+% per maand

Vanaf augustus 2017 zit ik nu bij Grinta Invest. Na alle ervaringen met persoonlijk contact, trade-resultaten (van 4+% per maand) en uitbetalingen kan ik zeggen dat het een solide partij is.
arrow_drop_up arrow_drop_down