Ervaringen met e-Forex

Sinds ik e-Forex oprichtte, zijn ruim 100 klanten begonnen met automatisch beleggen via e-Forex.

Dit is wat zij over mij (en de partijen waar ik mee samenwerk) zeggen:

Automatisch Beleggen ervaringen - Sander Kuiper

Sander Kuiper

Quest Sales&Marketing

Automations BV

Had nooit verwacht dat dit structureel mogelijk zou zijn

Al ruime tijd ben ik geïnteresseerd in alternatieve vormen van beleggen zoals Forex en Crypto. Doordat ik in 2020 mijn bedrijf had verkocht wilde ik de cash-out op een verantwoorde manier spreiden in verschillende systemen.

Mories heeft me gekoppeld aan een vijftal platforms waar ik op dit moment zelf keuzes maak om mijn vermogen te laten renderen. Over de rendementen die we maken ben ik zeer tevreden. Ik had nooit verwacht dat dit structureel mogelijk zou zijn.
Automatisch Beleggen ervaringen - Joeke Braun

Joeke Braun

Kinderkleding

   Draakjes & Boefjes   

Veel tijd en energie gestopt in het uitleggen van zijn producten. 

Na een onrustige periode op de beurs ben ik medio 2020 via de website van Mories geïnteresseerd geraakt in het opbouwen van een passief inkomen. 


Na wat opstartproblemen ben ik uitermate tevreden over de wijze waarop Mories mij heeft begeleid in het maken van de juiste (systeem) keuzes.


Uiteraard blijft het maandelijkse resultaat van groot belang. Tot op heden ziet dat er goed uit!


Ook heeft hij veel tijd en energie gestopt in het uitleggen van de producten. 


Hij is altijd (zelfs in het weekend) bereikbaar en reageert direct op vragen of onduidelijkheden. 

Automatisch Beleggen ervaringen - Maurice Selder

    Maurice Selder      

Haelen

Gewoon top !

Ik baalde van mijn bank, omdat die geen rente meer geeft op mijn spaarrekening. Ik zocht naar een goed alternatief. Toen hoorde ik van beleggen op de forex. Maar ja, ik had geen zin om me daarin te verdiepen.


Gelukkig vond ik de website van Mories. Ik belde hem, en hij legde me goed uit hoe automatisch beleggen werkt.


Nu beleg ik al bijna 2 jaar. En zie ik mijn spaargeld iedere maand groeien. Met Mories heb ik nog regelmatig contact; die kan ik altijd vragen stellen over hoe ik er nóg meer uithaal. Gewoon top.

Copy Trading ervaring van Martijn Derks

      Martijn Derks      

Jules Verne Art

Hulp van A tot Z, 7 dagen per week

Via e-Forex ben ik uiteindelijk gestart met copy-trading. Na een aantal maanden opbouwen volg ik nu een eigen strategie en heb ik reeds meerdere malen geld opgenomen bij de broker.

Binnen een paar werkdagen staat dit netjes op mijn rekening.


Rendement is al maanden enorm goed!


Ik durf zonder twijfel een positief advies te geven aan Mories van e-Forex, hulp van A tot Z zeven dagen per week.

Beste forex brokers

     Ludo Vleugels      

.

Ik ben een zeer tevreden klant bij Mories

Ik ken Mories al sinds 2016, de tijd waarin ik me toen voor het eerst gewaagd heb aan het 'alternatief' rente nastreven.  In die voor mij beginperiode is niet alles succesvol geweest, maar dat is dan ook voor mij leergeld geweest ...


Echter ben ik steeds in Mories' eerlijke zakelijkheid blijven geloven, en zeer terecht zoals na ruim 5 jaren nog steeds blijkt.

Zijn website e-forex biedt serieuze 'zaken' aan (niet voor niets test hij eerst alles zelf uit) - met mogelijkheden vanaf een kleine inleg tot echt wel grote bedragen - die een fantastisch rendement opleveren, zowel op korte (maand) als op langere termijn.  

Bovendien staat Mories steeds ter beschikking om te helpen, zelfs in de week-ends. 


Maar uiteraard is het een must om zelf elk systeem voldoende te begrijpen alvorens je instapt (bij vragen zal Mories je graag helpen/advies geven), om daarna volgens uw persoonlijke en uitgekiende voorkeuren/strategieën verder te doen.  Dan is een mogelijk verlies bijna voor 100% uitgesloten.  Bij bank-beleggen - ook niet zonder risico - is de rente bijna nihil (als je er al enig rendement ontvangt ...), zeker al in vergelijking met de beleggingsmogelijkheden die Mories op zijn e-forex.nl aanbiedt. 

Ik ben alvast een zeer tevreden klant bij Mories

Ervaring e-Froex.nl

       Bas Janssen        

Maastricht

Na half jaar al meer dan +70%

Via e-Forex gestart met Managed Account. Het starten verliep eenvoudig en probleemloos door het handige stappenplan en de goede persoonlijke service van de account manager van VantageFX.


Na een half jaar inmiddels al meer dan +70 % rendement behaalt. En dat terwijl ik nog nooit van Forex had gehoord en nooit iets had gedaan met online beleggen.


Dit is werkelijk een zeer goede oplossing voor 'automatisch beleggen' en je kunt alles zelf volgen op jouw mobiele telefoon. Ik raad automatisch handelen via e-Forex.nl dan ook zeker aan!
Ervaring e-Forex.nl - Igor Jongkind

     Igor Jongkind       

De Kwakel

Super service

Super op via deze weg wat meer rendement op mijn spaargeld te behalen. Ik ben er pas sinds 3 maanden mee bezig maar nu al spijt dat ik niet eerder ben begonnen. 


Daarbij ook een super service vanuit e-Forex, waar ik op al mijn vragen snel en concreet antwoord krijg

Automatisch Beleggen ervaringen van  Martin Maijer

      Martin Maijer     

.

Mories helpt jou prima op weg

Ik was op zoek naar een manier om iets meer rendement uit mijn spaarrekening te halen. Via via kwam ik bij Mories terecht. Ik ben volledig onbekend met deze vorm van “beleggen”!


Ik ben begonnen met de minimale inleg om het eens te proberen. Ik heb al een behoorlijk rendement. Ook heb ik geprobeerd om iets van mijn inleg terug te storten op mijn eigen privérekening. Ook dat is geen probleem.


Als je zelf wat onhandig/onbekend bent met deze vorm van beleggen helpt Mories je prima op weg!  Kortom tot heden ben ik goed te spreken over Mories en deze vorm van  beleggen.
Copy Trading ervaring - Rob Dupon

         Rob Dupon         

.

Mories altijd behulpzaam

Door omstandigheden ben ik zelf met traden gestopt.

Ik ken Mories van e-Forex al geruime tijd.


Mories is altijd behulpzaam en via hem ben ik o.a. gestart met met Copy trading bij AccentForex. TonyWin doet voor mij de trading.

Nu na 3 maanden staat er al 33% netto bij geschreven op mijn account!


Ik heb bewondering voor de constante performance die TonyWin laat zien.

arrow_drop_up arrow_drop_down