arrow_drop_up arrow_drop_down
12 december 2018 
in Fintech

Automatisch traden door Fintech: eenvoudig en effectief

Inhoudsopgave

[[showindex]]

Wat is Fintech?

Het woord ‘Fintech’ komt uit het Engels en is een combinatie van ‘financial’ en ‘technology’. Fintech bedrijven denken innovatief, laten zich niet leiden door bestaande structuren en zijn sterk in ICT (programmeren, algoritmes, Big Data). Het zijn bedrijven met impact die door hun eigenzinnige ideeën traditionele sectoren flink opschudden. En dat zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor iedereen.

 

Wat is de betekenis van Fintech voor de financiële sector?

Fintech verandert alles. Banken zijn traditioneel traag en log. Van oudsher is de financiële sector een relatief gesloten systeem, maar internet heeft alles veranderd. Internet creëert letterlijk grenzeloze mogelijkheden voor financiële producten. Dat zorgt voor innovatieve toepassingen, zoals automatisch traden met Grinta Invest.

 

Hoe veranderen Fintech bedrijven de wereld?

Fintech is de startfase allang voorbij. Het is een sector waar miljarden in geïnvesteerd worden. Onderzoek van KPMG heeft aangetoond dat in de eerste zes maanden van 2018 er maar liefst $ 57 miljard in Fintech bedrijven is geïnvesteerd. Het bekendste Nederlandse voorbeeld is Adyen, specialist in betalingen.

 

Wat kan Fintech voor jou betekenen?

Fintech maakt het mogelijk om op een relatief veilige manier geld te verdienen met automatisch traden (beleggen). e-Forex werkt daarvoor samen met Grinta Invest, een Brits fintech bedrijf gespecialiseerd in valutahandel. Grinta Invest werkt met een algoritme dat speciaal ontwikkeld is voor Arbitrage Trading. Dit algoritme houdt volautomatisch valutakoersen in de gaten en let daarbij specifiek op koers-prijsverschillen. Als dat het geval is, komt het systeem direct in actie en wordt er automatisch gehandeld.

 

Wat maakt Arbitrage Trading bijzonder?

Grinta Invest is een typisch fintech bedrijf: innovatief, digitaal en gebruiksvriendelijk. Geen kennis of ervaring nodig, het systeem werkt voor jou. Dat maakt automatisch traden zowel eenvoudig als effectief: gemiddeld 4,15 % per maand sinds de start in juni 2016!

 

Nieuwsgierig? Ontdek wat Arbitrage Trading voor jou kan betekenen.

 

Reactie plaatsen