arrow_drop_up arrow_drop_down
24 oktober 2019 

Negatieve Spaarrente

Inhoudsopgave

[[showindex]]

Wat is een negatieve spaarrente ?

Je leest en hoort het overal. Een negatieve spaarrente lijkt onvermijdelijk. De kans is groot dat jij als consument rente moet gaan betalen over je spaargeld. Te gek voor woorden, maar het is helaas wel de werkelijkheid. Een mooi alternatief voor sparen bij een bank is beleggen. Heb je hier geen ervaring of kennis van? Geen nood, beleggen is ook geschikt voor beginners. Lees in deze blog alle tips om te sparen door automatisch te beleggen!

Tips om te sparen, de diverse mogelijkheden

Beleggen voor beginners kan via verschillende verdienmodellen. Eén van de spaar tips is Copy trading. Bij dit alternatief voor sparen wordt gedrag gekopieerd van andere, succesvolle beleggers. Dit hoef je niet zelf te doen, maar wordt voor je gedaan door zeer ervaren handelaren. Het systeem zorgt ervoor dat de trades automatisch op je eigen account terecht komen, bij een gereguleerde valutahandelaar (USGFX). Copy trading is hiermee een prima alternatief voor sparen.

Ook voor beginners is beleggen het nieuwe alternatief voor sparen

Een andere tip om te sparen en toch rendement uit je geld te halen is Arbitrage trading. Ook hiermee is het beleggen voor beginners een eitje. Via je eigen account voert het systeem automatisch de transacties uit. Hierbij heb je exclusief de beschikking over het netwerk en de ervarenheid van Grinta Invest. Ook deze manier is een prima alternatief voor sparen. En het mooie is, ook dit gebeurt geheel automatisch. Is de beleggingswereld een “ver van mijn bed show” voor jou? Met dit verdienmodel is beleggen voor iedereen weggelegd, ook voor beginners!

Laat het geld voor je werken met deze tips om te sparen

Bepalen welk spaardoel of doelen je voor ogen hebt is één van de belangrijkste spaar tips. Eerder met pensioen of de studie van de kinderen: reserve opbouwen voor de toekomst is altijd prettig. Online automatisch beleggen is zeer geschikt om meer uit je spaargeld te halen. Met dit alternatief voor sparen op een bankrekening bouw je een leuk rendement op. Wel hoort hier de opmerking bij: beleg alleen met geld wat je kunt missen.

Automatisch online beleggen is voor iedereen weggelegd, ook voor beginners!

Geld verdienen vanuit huis is, zonder dat je er zelf ook maar iets voor hoeft te doen. Met automatisch online beleggen hoef je niet meer de rente op je spaarrekening in de gaten te houden. Niks negatieve rente, dit alternatief voor sparen is wellicht de beste spaar tip ooit! Online beleggen is voor iedereen geschikt, dus ook voor beginners.

Reactie plaatsen