arrow_drop_up arrow_drop_down
17 november 2018 

Zo haal je meer uit je spaargeld

Inhoudsopgave

[[showindex]]

Wat te doen met je spaargeld ?

Het is een bekend gegeven: de spaarrente staat historisch laag. Daar lijkt voorlopig geen verandering in te komen. Sterker nog: er bestaat zelfs een risico op een negatieve spaarrente. Dat komt door het beleid van de Europese Centrale Bank om het de rente kunstmatig laag te houden, om zo de bestedingen aan te jagen. Wie spaargeld gewoon op de bank laat staan, voelt dat beleid direct in z’n portemonnee. Door inflatie wordt spaargeld immers minder waard en daar kan de spaarrente niet tegenop. Dus: wat te doen met je spaargeld in 2018 ?

Grinta Invest laat techniek voor je werken

Online beleggen biedt volop mogelijkheden om méér uit je spaargeld te halen. Online beleggen kan een goede manier zijn om je spaargeld te laten renderen, mits je de risico’s spreidt. Beleg alleen met geld dat je kunt missen en wed nooit op één paard. Bovendien moet je weten waar je in belegt en daar zit voor velen de crux: hoe weet je nu wat een goede belegging is? Succesvol beleggen betekent actief handelen (traden) en dus precies weten wanneer je moet kopen en verkopen. Met Grinta Invest laat je de techniek voor je werken

Wat te doen met je spaargeld ?

Automatisch handelen in valuta’s

Grinta Invest is een bedrijf in FinTech, gespecialiseerd in valutahandel. Grinta beschikt over eigen technologie die gebruikt wordt om automatisch transacties te doen. Het systeem van Grinta is in staat om tegelijkertijd de valutakoersen van verschillende banken te monitoren. Bij veranderingen in de valutakoers is het systeem in staat om daar direct op te anticiperen, wat ook wel High Frequentie Trading (HFT) wordt genoemd. Daar zit de kracht van het systeem: snelheid. Grinta Invest arbitrage trading is in staat om te profiteren van koers-prijsverschillen bij verschillende banken. Een trade is in een fractie van een seconde uitgevoerd en levert doorgaans een kleine winst op. Vele kleine trades zorgen samen voor een stabiel rendement.

Is Grinta Invest een alternatief voor sparen ?

Jazeker! Grinta Invest Arbitrage Trading bestaat sinds november 2015 en heeft een bewezen trackrecord: maandelijks + 4,10% rendement (peildatum november 2018). Maar liefst 95% van de trades is winstgevend. Benieuwd wat Grinta Invest voor jouw spaargeld kan doen?
Lees meer over de voordelen van automatisch handelen

Reactie plaatsen