Masternodes 500 euro

YieldNodes audit

Audit door Juergen Bappert op 29 oktober 2021

Het audit verslag van Juergen Bappert, vertaald uit het Engels 


Hallo, 


na de audit in Malta heb ik een papier ondertekend dat vooral één feit bevestigt: ik heb alle beschikbare fondsen gezien die nodig zijn om alle beleggers uit te betalen en nog veel meer. Maar ik wil graag nog een paar opmerkingen toevoegen. 


Ik ondertekende ook niet als advocaat, hoewel ik in mijn jonge jaren rechten heb gestudeerd, maar nooit echt als advocaat heb gewerkt. In het Engels zou ik nog als advocaat door het leven gaan, terwijl ze in het Duits een verschil maken tussen een Jurist en een Anwalt (iemand die rechten beoefent). Maar goed, juridische kennis was hier niet nodig, veel meer gezond verstand. 

Aangezien het mijn 2e audit was, was er veel déjà vu en déjà entendu, maar deze keer had ik het gevoel dat Urs nog sneller praatte dan de vorige keer via skype. 

Ik leerde dat een team van ongeveer 60, voornamelijk programmeurs werken over de hele wereld aan projecten zoals nu 19 eigen munten - nog niet allemaal openbaar. 


Ik kon bijvoorbeeld zien hoe dit team met elkaar omging, hoe ze allemaal vertrouwen het belangrijkst vinden. Dima, de assistent van Urs (hij staat ook op de homepage) is zijn zwager. De meeste teamleden ontmoeten elkaar vaak in een mooi herenhuis dat een jaar geleden is gekocht in Moria (een kleiner stadje buiten La Valetta) en dat nu is omgetoverd tot kantoren met enorme beeldschermen rondom - ze hebben allemaal kinderen ergens waar ze het beste voor willen zorgen door middel van hun werk. En Urs is van plan om later naar Zuid-Zwitserland te verhuizen (hij is half-Zwitser/half-Duitser) waar zijn zoon een betere opleiding kan krijgen dan op het eiland.

En de definitieve regeling zal in Zug/Zwitserland zijn, hopelijk volgend jaar. Een goed team van juristen is ermee bezig. Het zal allemaal onder het dak vallen van een nieuwe entiteit die u in het verleden al hebt genoemd: DECENOMY

- van gedecentraliseerde economie.

Hij stak vaak de draak met mensen die snel rijk wilden worden, terwijl hij erop aandrong dat ze beter geduld konden hebben, want sommige van de geweldige plannen die ze hebben, kunnen enige tijd duren voor ze werkelijkheid worden. Hij gaf toe dat de eerste twee jaar het veel beter deden dan ooit verwacht. Het aantal leden is bijvoorbeeld verdrievoudigd sinds medio februari. Een belangrijke rol zal deze partner spelen in Brandenburg https://ipi.ag -


Stel je bijvoorbeeld voor dat ze van plan zijn accu's ter grootte van een standaardcontainer bij benzinestations te plaatsen - een vrachtwagen komt dan niet met gas maar met goedkope groene stroom langs om de accu te vullen. Vervolgens kunnen eCars snel tanken - de eigenaar van het station, ipi.ag en Decenomy - maken allemaal winst. Niet te vergeten dat ook hier een bepaalde munt een rol zal spelen.

Of ze zijn van plan om een eCar uit China te importeren voor minder dan 10k€. 

Of gewoon een ander kleiner idee dat ze zullen uitvoeren met hun munt Jackpot 777 die ik me kan herinneren. Het is een liefdadigheids- of cent-veiling die populair is maar altijd alleen BtoC werd aangeboden, nu zullen ze het CtoC hebben.


We kunnen verwachten dat meer munten zich zullen ontwikkelen zoals SAPP deed. En we kunnen deel uitmaken van het door te investeren bijvoorbeeld alle of een deel van onze YN-profits in de beste van hun munten - die btw kan ook worden geblokkeerd voor masternoding / staking-beloningen.  Ik ben nog steeds dingen aan het leren hier, maar beloof u in de loop van de tijd te updaten met mijn bevindingen. U hoeft alleen te worden aangemeld voor dit, zodat u op de lijst. Dergelijke details worden alleen naar deze lijst gestuurd. Sorry. Ik voel me gezegend en bevoorrecht om nu direct contact te hebben met het team met speciale kennis en info. 


En ik moet nog een grappige noot toevoegen aan het einde. Aangezien we transparantie allemaal zo belangrijk vinden, wel, URS is meer dan transparant door zijn naam op zijn kentekenplaten te zetten - gewoon URS. Urs werkt aan een team dat in staat is de technische kant over te nemen als hij ooit vervangen zou moeten worden. Je weet maar nooit. Velen vroegen hiernaar. Urs zei ook duidelijk dat 10% per maand niet eeuwig mogelijk zal zijn. Dus gezien de rendementen langzaam wat zullen dalen in de loop van de tijd wat is dan de conclusie? Beter vandaag investeren dan een dag later en laat uw hands-free inkomen aan zoveel mogelijk mensen zien! Zij kunnen u later dankbaar zijn.


In 2022 is er een bijeenkomst voor iedereen (?) gepland in Duitsland.


Het allerbeste

Juergen

arrow_drop_up arrow_drop_down